Sunday, December 28, 2008

Και άλλη Διεθνής Καταδίκη για την εικόνα της χώρας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΦΥΛΑΚΗ TEKIRDAG, 23-12-2008

Ελληνες εργαζομενοι, φοιτητες και μαθητες απο 6 Δεκεμβριου ειναι στους δρομους. Μετα την δολοφονια του Αλεξη Γρηγοροπουλου ο ελληνικος λαος ξεχυθηκε στους δρομους.


Η απαντηση των εργαζομενων και της νεολαιας ηταν αμεση με γενικες απεργιες και καταληψεις σχολειων και πανεμιστημιων σε ολη την Ελλαδα, με οδοφραγματα και συγκρουσεις με τις δυναμεις καταστολης πηρε το χαρακτηρα γενικευμενης ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ.


Τα γεγενοτα δεν περιοριστικαν μονο στην Ελλαδα καθώς εγιναν καταληψεις και συγκεντρωσεις συμπαραστασης σε ολο τον κοσμο. Στον αποηχο αυτων των γεγονοτων η ελληνικη κυβερνηση, ανημπορη να ελεγξει αυτην την εξεγερση οπισθοχωρεί για να μην κινδυνευει η εξουσια της.

Μαζι με την παγκοσμια οικονομικη κριση ο ΘΑΝΑΤΟΣ του Αλεξη Γρηγοροπουλου αναψε το φιτιλι για μια μαζικη γενικη εξεγερση των εργαζομενων,φοιτητων και μαθητων. Δεν ζητανε μονο τη τιμωρια των αστυνομικων ζητανε αμεση επιλυση χρονιων εργασιακων κ' εκπαιδευτικων προβληματων.


Με αυτην την εξεγερση μας δειχνουν τον δρομο οτι απεναντι στην παγκοσμια καπιταλιστικη κριση δεν ειμαστε ανημποροι κ' ανυπερασπιστοι.
Ο τουρκικος και κουρδικος λαος συμπαραστεκομαστε στον αγωνα του ελληνικου λαου,οργανωνοντας την παγκοσμια σοσιαλιστικη επανασταση κ' καταληψη της εξουσιας.


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ TEKIRDAG.

-ΖΗΤΩ Ο ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑ.

-ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.


-ΖΗΤΩ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.


AYHAN GUNGOR, ULVI YALCIN, ERΚAN ALTUN, NURETTIN TEMEL, HASAN POLAT, MURAT KARAYEL, FIKRET AΚΑR

πολιτικοί κρατούμενοι, εκπρόσωποι των κομμουνιστικών και επαναστατικών οργανώσεων MΚP, TKP/ML, TIKΒ, TKEP/L, MLKP, DH, DHKPC

No comments: